08:50 27.11.2019

Трамп позитивно оцінює вплив теми імпічменту на власні шанси на виборах

2 хв читати
Трамп позитивно оцінює вплив теми імпічменту на власні шанси на виборах

Президент США Дональд Трамп заявив, що запущена проти нього процедура імпічменту позбавляє його конкурентів підтримки виборців, що приведе його до перемоги на президентських виборах в 2020 році. Про це він сказав під час виступу на мітингу своїх прихильників у Флориді, повідомляє The Washington Times. 

"Народу не подобається дивитися на те, що відбувається. Мені здається, це добре для нашої партії. Думаю, це нас приведе прямо до перемоги на цих виборах", - заявив президент. За його словами, він виграв два тижні, протягом яких в Конгресі відбувалися слухання з імпічменту.

Демократи розпочали процедуру імпічменту щодо президента 24 вересня цього року після того, як американський інформатор висловив занепокоєння у зв'язку з телефонною розмовою Трампа з українським лідером Володимиром Зеленським, яка відбулася в липні.

Під час розмови Трамп закликав Зеленського розпочати розслідування стосовно колишнього віце-президента США Джо Байдена та його сина Гантера, котрий працював на українську енергетичну компанію, а також щодо ймовірного втручання України в американські президентські вибори 2016 року.

Президент США, як зазначають демократи, поставив у залежність від розслідування надання Києву фінансової допомоги. На думку конгресменів-демократів, за це цілком можна оголосити Трампу імпічмент, оскільки президент країни не може використовувати службові повноваження для боротьби проти політичного опонента.

23 листопада в Конгресі закінчилася перша перша фаза відкритих слухань у справі про імпічмент. У Білому домі назвали слухання "втратою часу"», а Трамп назвав їх "ганьбою для нашого народу".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

Нідерланди виділяють понад EUR200 млн на ППО та артилерійські боєприпаси для України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА