12:11 27.11.2019

Прокурора Кулика, який вів "справу "Бурісми", звільнено з органів прокуратури через непроходження атестації - Генпрокуратура

1 хв читати

Прокурора Костянтина Кулика звільнено з органів прокуратури на підставі непроходження атестації, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі Генеральної прокуратури України.

"Кулика звільнено. Підстава звільнення - непроходження атестації", - зазначили в Генпрокуратурі.

Як повідомлялося, 14 листопада генеральний прокурор України Руслан Рябошапка повідомив, що Кулик, від рішення якого залежало включення до розслідування справи щодо компанії "Бурісма Холдингс" (Burisma Holdings) сина віце-президента США Байдена Гантера, не прийшов на переатестацію і буде звільнений.

Рябошапка не повідомив, чи фігурує в цій окремо взятій справі нині Гантер Байден. Водночас він повідомив, що рішення про включення його до справи раніше залежало від прокурора Кулика, який наразі "перебуває на лікарняному і не прийшов на тестування", яке здійснюється в рамках переатестації. "Закон нам не залишає іншого шляху, окрім як попрощатися з Костянтином Геннадійовичем (Куликом - ІФ)", - сказав генпрокурор. У подальшому, за його словами, справу вестиме новий прокурор, у якого можуть бути інші позиції в цьому кримінальному процесі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА