18:27 02.12.2019

На Донбасі з опівночі вогонь не відкривався

1 хв читати
На Донбасі з опівночі вогонь не відкривався

Незаконні збройні формування не виявляли вогневої активності на сході України з початку поточної доби, 2 грудня.

"Втрат серед особового складу об'єднаних сил не зафіксовано", - повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook у понеділок.

При цьому в зведенні зазначається, що в м. Мар'їнці Донецької області внаслідок негоди залишаються знеструмленими майже 60 приватних будинків на вулицях Тельмана та Жовтневій. "Українські ремонтні бригади готові, але не можуть розпочати відновлення електропостачання, адже гарантій дотримання режиму припинення вогню з боку російських окупаційних військ досі немає", - йдеться в повідомленні.

На ділянці розведення сил і засобів №1 в районі смт Станиці Луганської Луганської області оперативно-піротехнічний розрахунок ДСНС обстежив ґрунтові дороги, що ведуть до залізничних колій на наявність можливих вибухонебезпечних предметів.

На ділянці розведення №2 у районі м. Золотого Луганської області - без змін.

На ділянці розведення №3 у районі с. Богданівки Волноваського району Донецької області силами і засобами ДСНС у понеділок було розібрано три допоміжних споруди, а під час обстеження території вилучено 30 вибухонебезпечних предметів. Загалом і початку розведення сил і засобів на ділянці обстежено 29,94 га території, зібрано 418 вибухонебезпечних предметів та встановлено 118 вказівників зон небезпеки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА