10:22 04.12.2019

Загороднюк призначив службове розслідування в підрозділі, де не пройшов атестацію "кіборг" Євген Межевікін

2 хв читати
Загороднюк призначив службове розслідування в підрозділі, де не пройшов атестацію "кіборг" Євген Межевікін

Міністр оборони України Андрій Загороднюк призначив проведення службового розслідування в підрозділі, де служить танкіст Євген Межевікін (Адам), який не пройшов атестацію в його військовій частині й тепер "не відповідає займаній посаді".

"Ситуацію навколо Євгена Межевікіна знаю. Щойно розмовляв із ним по телефону. Призначаю службове розслідування, щоб з'ясувати реальний стан речей у підрозділі, де служить Євген", - написав Загороднюк на своїй сторінці у Facebook у середу.

Міністр оборони наголосив, що бере це питання під особистий контроль, а також зазначив, що після розслідування прийме відповідні рішення, які буде оприлюднено.

"Окремо хочу звернутися до командирів. Ви маєте чітко розуміти, що кожен воїн із бойовим досвідом - це наша найбільша цінність. Ми маємо підтримувати їх і мотивувати служити в ЗСУ, а не створювати перешкоди й оцінювати їхню роль виключно за "оціночними картками", - додав він.

Як повідомлялося, раніше Межевікін (Адам) повідомив на своїй сторінці у Facebook про те, що він не пройшов атестацію, яку провели в його військовій частини, й тепер танкіст "не відповідає займаній посаді".

"Тепер мене потрібно за атестацією прибирати з посади. Начальник, якому місце на лаві підсудних і розгляд отриманих нагород, оцінює підлеглих! На початку 2019-го підмінити не вдалося, чекали рік", - написав він.

Євген Межевікін (Адам) - підполковник Збройних сил України, заступник командира першої окремої танкової бригади, Герой України.

Під час російсько-української війни на Донбасі брав участь у боях за Донецький аеропорт і Піски.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА