10:41 05.12.2019

Один із постраждалих під час пожежі в одеському коледжі перебуває в украй важкому стані

1 хв читати
Один із постраждалих під час пожежі в одеському коледжі перебуває в украй важкому стані

Чотири людини, які постраждали під час пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, перебувають у важкому стані, одна з них - у вкрай важкому, повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Куций.

"Також у стаціонарі наразі перебувають 26 осіб. З них 15 неповнолітніх та семеро рятувальників. Лікарі борються за їхнє життя", - написав Куций на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Голова ОДА наголосив, що постраждалі повністю забезпечені медикаментами.

Він зазначив, що станом на 10:00 відомо про одну загиблу. "Також служби повідомляють про 14 осіб, з якими немає зв'язку", - написав голова ОДА.

Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що з 14 розшукуваних осіб п'ятеро - студенти.

Як повідомлялося, о 10:12 середи в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу (м. Одеса) на 3-му поверсі 6-поверхового навчального корпусу виникла пожежа, площа якої сягнула 4 тис. кв. м. О 14:18 того самого дня її було локалізовано, однак станом на ранок четверга так і не ліквідовано. За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. 5 і 6 грудня оголошено днями жалоби в Одесі.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА