19:24 05.12.2019

Микитась вважає підробкою документи з продажу "Укрбуду" ресторатору Федотенкову

2 хв читати
Микитась вважає підробкою документи з продажу "Укрбуду" ресторатору Федотенкову

Екс-президент корпорації "Укрбуд" (Київ) Максим Микитась вважає підробленими підписи на документах із продажу активів компанії ресторатору Дмитру Федотенкову.

"У процесі пошуку інвесторів я підписав різні меморандуми, які в народі називають "понятійки", які не мають жодних юридичних наслідків... Більше того, на жаль, переважну більшість цих меморандумів у подальшому було підроблено, підроблено було мій підпис", - повідомив він в ефірі телеканалу "Прямий".

Він стверджує, що нині втратив контроль над компанією, з неї виведено активи з дохідністю понад 4 млрд грн.

У свою чергу генеральний директор "Укрбуд девелопмент" Олег Майборода підтвердив факт продажу активів Федотенкову, проте спростував усі обвинувачення в підробленні документів.

"Виникла необхідність у системному інвесторі, який зміг би потягнути такий обсяг. Одну з пропозицій зробив Дмитро Федотенков, що представляє групу таких інвесторів. Нині Микитась його винить в усіх гріхах, але Федотенков був партнером саме Микитася в одному з проектів. Він аж ніяк не альтруїст, він бізнесмен і прийшов рятувати передусім свої чималі інвестиції", - написав він у Facebook.

Як він пояснив, меморандум передбачав перехід права власності на компанії у міру надходження коштів інвестора.

"Що і було зроблено з відома Микитася та з дотриманням усіх процедур. Але правда полягає в тому, що, подумавши тиждень-другий, Микитась вирішив, що умови меморандуму, за яким він отримає гроші лише після добудови об'єктів, його не влаштовують, і почав відмовлятися від домовленостей, відповідно, перестали надходити гроші на будівництво", - сказав він.

Майборода уточнив, що меморандумом передбачено розподіл прибутку наприкінці - коли буде виконано всі зобов'язання перед інвесторами у квартири "Укрбуду".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА