21:29 06.12.2019

Уряд знайде шляхи вирішення проблеми вкладників "Укрбуду", запевнив Милованов

1 хв читати
Уряд знайде шляхи вирішення проблеми вкладників "Укрбуду", запевнив Милованов

Уряд знайде шляхи вирішення проблеми вкладників "Укрбуд", для цього можуть бути задіяні законодавчий, фінансовий або правоохоронний механізми, вважає міністр економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов.

У п'ятницю ввечері в ефірі телеканалу "Інтер", відповідаючи на питання про те, що уряд має намір зробити для того, щоб вирішити питання вкладників будівельної компанії "Укрбуд", міністр сказав: "Уряд повинен відповідати за справедливість, тому ця проблема - теж відповідальність уряду. І завдання уряду - знайти правильний механізм (вирішення питання - ІФ)".

Милованов підкреслив, що механізмом вирішення можуть стати "правоохоронні органи, фінансове рішення або зміни в законодавстві".

"Наше завдання - захистити людей і відновити справедливість", - сказав керівник відомства.

Відповідаючи на уточнююче запитання, чи можуть люди спати спокійно, знаючи, що уряд вирішить проблему, Милованов сказав: "Ми зробимо все можливе, і я особисто теж, щоб справедливість була відновлена".

Як повідомлялося, інвестори житлових комплексів корпорації "Укрбуд" 5 грудня звернулися до президента України Володимира Зеленського із закликом вплинути на ситуацію з припиненням будівництва їхніх будинків. У зв'язку з цим близько тисячі людей провели в четвер акцію під будівлею Офісу президента України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА