07:11 08.12.2019

Боєць ЗС України загинув, ще троє постраждали внаслідок обстрілів бойовиків на Донбасі в суботу

2 хв читати
Боєць ЗС України загинув, ще троє постраждали внаслідок обстрілів бойовиків на Донбасі в суботу

У суботу, 7 грудня, бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, внаслідок чого військовослужбовець Збройних сил України загинув, а ще троє зазнали поранень і бойових травм, повідомляє прес-центр операції об'єднаних сил.

"Противник обстрілював позиції об'єднаних сил із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї ... Вчора, 7 грудня, під час обстрілів загинув один військовослужбовець об'єднаних сил, ще два наших захисники отримали поранення, а один - бойову травму", - йдеться у зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру ООС в соцмережі Фейсбук у неділю вранці.

Так, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 4 обстріли: поблизу н.п. Новоселівка Друга - з мінометів калібру 82 мм і ручних протитанкових гранатометів; у Широкиного - з РПГ і стрілецької зброї; двічі неподалік н.п. Павлопіль - з СПГ і великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано 6 ворожих обстрілів: у Майорська - з мінометів калібру 82 мм; двічі неподалік н.п. Новолуганське - з РПГ, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; в районі Золотого - з РПГ, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Залізного і Луганського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, з крупнокаліберними кулеметами включно.

"З початку цієї доби російські окупаційні війська один раз обстрілювали наші позиції. Неподалік Мар'їнки ворог вів вогонь з РПГ, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї. Втрат з нашого боку немає", - додали в прес-центрі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

СБУ, ГУР і ССО організували атаку на енергоінфраструктуру РФ, вночі уражено об'єкти у 8 областях - джерело

Польські фермери припинили блокувати фури перед ПП "Медика - Шегині" та "Краковець - Корчова" - Держприкордонслужба

Окупанти обстріляли прикордонний Вовчанськ, загинув мирний житель, ще двоє поранені

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА