10:14 08.12.2019

Рятувальники знайшли тіла ще двох загиблих на пожежі в Одеському коледжі – ДСНС

2 хв читати
Рятувальники знайшли тіла ще двох загиблих на пожежі в Одеському коледжі – ДСНС

Станом на 9.00 неділі, 8 грудня, кількість загиблих внаслідок пожежі в будівлі Одеського Коледжу економіки, права і готельно-ресторанного бізнесу зросла до десяти, повідомляє прес-служба Держслужби України з НС.

"Унаслідок пожежі загинуло 10 осіб: 4 грудня о 12.20 одна жінка померла в лікарні. 5 грудня о 17.40 тіло 1 людини було знайдено під час проведення пошукових робіт. 6 грудня о 15:30 під час розбору завалів виявлено тіла ще 2 загиблих. 7 грудня о 00.40 під час розбору завалів виявлено тіло 1 людини. О 16:30 під час розбору завалів виявлено тіла ще 2 осіб. О 18.35 в лікарні від отриманих травм помер рятувальник. 8 грудня о 8.30 під час розбору завалів виявлено тіла 2 осіб", - йдеться у зведенні, що публікується на сайті ДСНС.

Згідно з інформацією, нині в лікарнях залишається 9 із 30 постраждалих під час НП.

Водночас у ранковому зведенні відсутня інформація про кількість людей, доля яких досі невідома. Раніше з посиланням на Національну поліцію повідомлялося про 10 зниклих безвісти.

"Аварійно-рятувальні та інші невідкладні роботи тривають", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, о 10:12 середи в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу на третьому поверсі шестиповерхового навчального корпусу виникла пожежа, площа якої досягла 4 тис. кв. м. О 14:18 того ж дня пожежу було локалізовано, проте гасіння окремих осередків і ділянок тління тривало ще довгий час.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Станом на 13:00 7 грудня прес-служба ДСНС повідомляє про п'ятьох загиблих внаслідок пожежі. 10 осіб перебувають у лікарнях, доля ще 10 залишається невідомою. Аварійно-рятувальні та інші невідкладні роботи тривають.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У прикордонних районах Чернігівської, Сумської та Харківської областей за добу зафіксовано 14 обстрілів із боку РФ

На Харківщині в результаті ворожих обстрілів пошкоджено ліцей, селищну раду, житлові будинки, інформації про постраждалих немає

Росіяни вночі обстріляли дві громади Сумської області, зафіксовано 14 вибухів

Асоціації АПК заявляють про підтримку міністра і просять ВАКС врахувати цей факт у слуханні про його арешт і заставу

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей отримали поранення

Зранку на Черкащині ППО знищила "швидкісну повітряну ціль", пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, постраждали шестеро людей

У результаті нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено газогін, приватні будинки та лінії електропередачі

ЗС України за добу ліквідували 1040 окупантів

За добу окупанти 256 разів обстріляли Запорізьку область, є руйнування

У Середземному морі перебувають два ворожі ракетоносці із залпом до 12 ракет

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА