20:37 13.12.2019

Маруся Звіробій просить Зеленського про особисту зустріч

2 хв читати
Маруся Звіробій просить Зеленського про особисту зустріч

Ветеран АТО Олена Самбул (Маруся Звіробій) заявила, що хоче зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським тет-а-тет, оскільки це "питання національної безпеки".

"Я хочу зустрітися із Зеленським. Один на один! Можна з прослуховуванням і відеонаглядом. Але віч-на-віч. Без сторонньої "гопоти"!" - написала вона у своєму Telegram-каналі в п'ятницю.

За її словами, у президента "має бути хоч один шанс почути голос "войовничої меншості".

"Це питання національної безпеки! Щоб він потім, коли його оточення втопить всіх у крові, не казав, що чогось не знав", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, раніше Маруся Звіробій заявила, що якщо волонтера, військового медика Юлію Кузьменко (позивний "Ліса"), підозрювану у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета, судитимуть, вона виступить на її захист.

Вона зазначила, що не вірить у правдивість представлених на брифінгу з розслідування справи Шеремета доказів і експертиз.

Як повідомлялося, вранці 20 липня 2016 року в центрі Києва було підірвано машину керівника інтернет-видання "Українська правда" Олени Притули, в якій перебував Шеремет. Журналіст загинув на місці незабаром після вибуху.

12 грудня 2019 року поліція провела низку обшуків і повідомила про підозру деяким фігурантам справи. Пізніше на брифінгу з розслідування вбивства Шеремета заступник голови Національної поліції - начальник кримінальної поліції Євген Коваль повідомив, що військову медсестру Яну Дугарь, волонтера і дитячого медика Юлію Кузьменко, а також музиканта і ветерана АТО Андрія Антоненка, а також подружжя Владислава та Інни Грищенків обґрунтовано підозрюють у причетності до злочину.

Серед матеріалів справи на брифінгу були представлені матеріали, згідно з якими підозрювані, зокрема Кузьменко, обговорювали можливість дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні шляхом принесення "сакральної жертви", при цьому згадуючи відомого волонтера Марусю Звіробій.

Окрім можливості замаху, обговорювався також варіант викрадення дітей Звіробій.

Заступник голови Національної поліції, начальник кримінальної поліції Євген Коваль заявив, що основним мотивом убивства Шеремета була спроба дестабілізувати соціально-політичну ситуацію в країні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

Дощова погода в Україні в п'ятницю збережеться, у суботу опадів не прогнозують

Аграрні асоціації попросили ВАКС узяти міністра агрополітики на поруки

Окупанти обстріляли село на Харківщині, поранені двоє пенсіонерок

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА