21:57 28.12.2019

У Миколаєві за вимагання 20 тис. грн затримано чиновницю міськради

2 хв читати
У Миколаєві за вимагання 20 тис. грн затримано чиновницю міськради

У Миколаєві поліцейські за вимагання 20 тис. грн неправомірної вигоди затримали чиновницю міської ради, повідомили в прес-службі Нацполіції області.

"Сьогодні, 28 грудня, співробітники Управління стратегічних розслідувань у Миколаївській області спільно зі слідчими Заводського відділу поліції ГУНП під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури викрили на хабарі керівницю одного з управлінь Департаменту житлово-комунального господарства", - йдеться в повідомленні поліції на сторінці в Фейсбук у суботу ввечері.

Правоохоронці уточнили, що 45-річна жінка в своєму робочому кабінеті отримала частину неправомірної вигоди сумою 20 тис. грн за підписання актів виконаних робіт за недостовірними відомостями, за обсягом виконання робіт, від "підконтрольних" суб'єктів господарської діяльності.

Чиновницю затримано.

Раніше мер Миколаєва Олександр Сенкевич на сторінці в Фейсбук повідомляв про слідчі дії в департаменті житлово-комунального господарства міської ради.

"Щойно мені повідомили, що в департаменті ЖКГ Миколаївської міськради проходять обшуки, що стосуються роботи департаменту з підрядними організаціями в 2017-2018 роках. Обшуки проходять за постановою суду", - написав Сенкевич.

Він підкреслив, міська влада йтиме назустріч слідству і надасть всі необхідні матеріали для повноцінного їх вивчення правоохоронними органами.

"Нам нічого приховувати. Як мене поінформувало керівництво департаменту, всі матеріали щодо роботи з конкретними підрядниками за вказаний період будуть передані слідчим. Усі підрядні організації, які неналежним чином виконували свої зобов'язання перед містом, повинні відповісти за це перед законом", - йдеться в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА