17:05 03.01.2020

Колишній глава HBO Плеплер займеться виробництвом контенту для відеосервісу Apple

2 хв читати
Колишній глава HBO Плеплер займеться виробництвом контенту для відеосервісу Apple

Колишній голова ради директорів і головний виконавчий директор американського кабельного телеканалу HBO Ричард Плеплер займеться виробництвом контенту для нового відеосервісу Apple TV+.

Плеплер підписав ексклюзивну угоду з Apple терміном на п'ять років, повідомила компанія.

За умовами контракту Плеплер займатиметься виробництвом серіалів, художніх і документальних фільмів. Він працюватиме з Джеймі Ерліхтом і Заком Ван Амбургом, які очолюють глобальну команду Apple з виробництва відео.

Підписавши контракт із Плеплером, Apple TV+ залучив досвідченого фахівця в галузі на тлі конкуренції з відеосервісом Netflix Inc. і Amazon.com Inc., пише The Wall Street Journal.

Плеплер пропрацював у HBO близько 30 років, шість з яких як CEO. Він залишив телеканал у лютому минулого року у зв'язку зі злиттям Time Warner Inc., що володіє однойменною кіностудією і низкою телеканалів, серед яких HBO, з оператором зв'язку AT&T Inc. Згодом він заснував свою компанію Eden Productions.

Apple запустила власний відеосервіс у листопаді. Вартість його використання становить $4,99 на місяць, однак при купівлі будь-якого пристрою Apple сервіс буде безкоштовним протягом року. Компанія уклала угоди про виробництво контенту з продюсером Стівеном Спілбергом, а також телеведучою Опрою Вінфрі. За даними інформованих джерел WSJ, Apple також проводить переговори з MGM Holdings Inc., яка є материнською компанією кіностудії Metro-Goldwyn-Mayer, а також з організаторами студентської спортивної конференції Pac-12 Conference.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА