22:52 06.01.2020

Болтон не проти надати свідчення в сенаті США на слуханнях з оголошення імпічменту Трампу

1 хв читати
Болтон не проти надати свідчення в сенаті США на слуханнях з оголошення імпічменту Трампу

Колишній радник президента США з нацбезпеки Джон Болтон оголосив у понеділок, що згоден дати свідчення в сенаті на слуханнях з питання про імпічмент президенту країни Дональду Трампу в разі, якщо отримає відповідну повістку.

"Я дійшов висновку, що якщо сенат направить мені повістку, то я готовий дати свідчення", - йдеться в заяві Болтона, текст якої надійшов американським ЗМІ.

У кінці 2019 року палата представників, більшість членів якої - демократи, оголосила імпічмент Трампу. На думку демократів, Трамп перевищив повноваження, коли попросив президента України Володимира Зеленського почати розслідування стосовно сина колишнього віце-президента США Джо Байдена. Крім того, в палаті представників дійшли висновку, що Трамп перешкоджав проведенню розслідування даної справи в Конгресі.

Зараз сенату належить визначити, чи дійсно президент Трамп повинен покинути свій пост. Більшість у сенаті утримує республіканська партія, і жоден з республіканців не висловлював готовність голосувати за імпічмент.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА