13:42 15.01.2020

Відбір на вакантні посади прокурорів в Офісі генпрокурора відбудеться в три етапи

1 хв читати
Відбір на вакантні посади прокурорів в Офісі генпрокурора відбудеться в три етапи

Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка затвердив "Порядок проведення добору на зайняття вакантної посади прокурора", який передбачає проведення відбору за аналогією з атестацією прокурорів у три етапи з допуском кандидатів до кожного наступного етапу в разі успішного проходження попереднього, повідомляє прес-служба офісу генпрокурора.

"Перший і другий етап - іспити у формі анонімного тестування з використанням комп’ютерної техніки для виявлення знань та вмінь застосовувати закон, а також на загальні здібності та навички відповідно. Третій етап - проведення співбесіди для виявлення відповідності кандидата вимогам професійної компетентності та доброчесності. Для оцінки рівня володіння практичними уміннями та навичками кандидати виконають також письмове практичне завдання", - йдеться в оприлюдненому в середу повідомленні.

Згідно з інформацією, участь у відборі мають право брати особи, що не обіймали посади прокурора в день набуття чинності законом України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо першочергових заходів із реформи органів прокуратури" і відповідають вимогам, визначеним статтею 27 закону "Про прокуратуру".

Найближчим часом на сайті Офісу генпрокурора буде розміщено інформацію про перелік вакантних посад, а також про вимоги та процедури подання документів для кандидатів на посаду прокурора.

Раніше Рябошапка анонсував, що прийом документів від кандидатів на посаду прокурора в межах відбору розпочнеться 20 січня 2020 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА