15:42 17.01.2020

У Черкасах двоє озброєних чоловіків намагалися викрасти місцевого бізнесмена

2 хв читати
У Черкасах двоє озброєних чоловіків намагалися викрасти місцевого бізнесмена

У Черкасах двоє чоловіків під приводом купівлі автомобіля напали на місцевого бізнесмена, побили його, наділи наручники й намагалися вивезти за межі міста.

"До поліції Черкаської області звернувся місцевий житель і повідомив, що його намагалися викрасти двоє невідомих чоловіків. Зловмисники побили його і, погрожуючи зброєю, наділи наручники. На його автомобілі намагалися вивезти за межі міста. Дорогою потерпілому вдалося вискочити з машини та втекти", - повідомляє прес-служба поліції Черкаської області.

У зв'язку з цим на території області було введено оперативний план "Сирена", в результаті чого протягом півгодини поліцейські встановили місцезнаходження автомобіля потерпілого, проте зловмисників у машині не було.

"Водночас поліцейські, які працювали з потерпілим і відпрацьовували місце, де було знайдено автомобіль, виявили речові докази та сліди, які допомогли встановити особу нападника. Ним є житель Київської області. Його вже наступного дня затримали на території міста Черкаси. Також поліцейські встановили спільника - ним виявився рідний брат зловмисника. Його затримали на території Київської області", - зазначено в повідомленні.

Так, під час обшуків за місцем проживання зловмисників і в їхніх автомобілях правоохоронці виявили балаклаву, форму співробітників поліції, пластикові хомути, шприци з невідомою речовиною і стартові пакети від SIM-карток. Крім того, затримані зазначили, де сховали пістолет із патронами, яким погрожували чоловікові.

Як встановили поліцейські, зловмисники дізналися, що бізнесмен мав при собі велику суму коштів, з метою їх заволодіння чоловіки вчинили напад.

Наразі обох нападників затримано. Поліцейські встановлюють інших учасників злочинної групи, які можуть бути причетні до скоєння кримінального злочину, та перевіряють затриманих на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Атаковані об'єкти енергетичної інфраструктури у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях

Армія РФ за добу завдала 12 ракетних та 76 авіаційних ударів по території України

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Влада КНР має намір виплачувати населенню до $1,4 тис. при заміні старих машин на електромобілі

Права на логотип МАУ на майданчику СЕТАМ придбав директор Орловської ВЕС

Польща вночі двічі піднімала військову авіацію через російські удари по Україні

27 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Чергову хвилю ракетної атаки РФ спрямовано на західні області, знову задіяно "Кинджали"

РФ знову обстрілює Україну, кілька груп ракет зафіксовано у східних і південних областях

Унаслідок нічного ракетного удару по лікарні в Харкові постраждала пацієнтка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА