13:05 21.01.2020

ЄКУ приєднується до кампанії #Weremember - Борис Ложкін

2 хв читати
ЄКУ приєднується до кампанії #Weremember - Борис Ложкін

Цього тижня в усьому світі проходить четвертий щорічний флешмоб Всесвітнього єврейського конгресу до Дня пам'яті жертв Голокосту #WeRemember. Кампанія, що покликана нагадати світові про жертви Катастрофи, проходить в соцмережах.  Президент Єврейської конфедерації України Борис Ложкін разом з членами наглядової ради вже приєдналися до кампанії, повідомляє офіційний сайт ЄКУ.

"Через сімдесят п'ять років після закінчення Голокосту антисемітизм досяг рівня, небаченого з середини ХХ століття. Євреї - від Німеччини до США - знову піддаються словесним і фізичним нападкам, просто тому що вони євреї. Жодне єврейське свято не обходиться без атаки антисемітів, наші історичні та культурні пам'ятки паплюжать, наші кладовища розорюють. Ми впевнені, що причина цього явища - втрата знань про найбільший злочин в історії людства, про Голокост, який забрав шість мільйонів невинних життів", - зазначається у повідомленні ЄКУ.

Єврейська конфедерація України закликала приєднатися до флешмобу мільйонів людей, які підтримують кампанію #WeRemember вже четвертий рік. Флешмоб завершиться трансляцією в прямому ефірі всіх фотографій учасників на екрані, встановленому поряд з уламками крематорію колишнього табору Аушвіц, як свідоцтво виживання єврейського народу перед обличчям лиха.

"Не забудьте опублікувати свої фотографії в соціальних мережах з хештегом #WeRemember. Нагадайте собі і своїм друзям, до чого призводить бездіяльність перед лицем загрози. Нагадайте, що антисемітизм - проблема не тільки євреїв, це проблема всього цивілізованого світу", - сказано у повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ДТЕК відновив електропостачання споживачів Святошинського району в Києві

У Дніпрі затримано жінку, яка намагалася продати свого дворічного сина за 1 млн грн

Харківського підприємця, який передавав росіянам інформацію про дислокацію Сил оборони в регіоні, засуджено до 5,5 року ув'язнення

ВР закликала міжнародні організації активізувати зусилля для звільнення українських журналістів, яких утримує РФ

На Херсонщині доправлено до лікарні жінку, яка постраждала від російського обстрілу, - ОВА

ДБР у Львові затримало військового, який за хабар обіцяв влаштувати мобілізованого до тилової частини

СБУ повідомила про підозру митрополиту Святогірської лаври, який під час літургії передав окупантам позиції ЗСУ

Пил із Сахари дістався території України – Гідрометцентр

"єЧергу" для автобусів запущено на 10 українсько-молдовських пунктах пропуску

Міноборони створило Офіс підтримки коаліцій для забезпечення системного управління військовою допомогою від партнерів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА