13:19 30.01.2020

Держприкордонслужба ліквідувала міжнародний канал торгівлі людьми в аеропорту "Одеса"

1 хв читати
Держприкордонслужба ліквідувала міжнародний канал торгівлі людьми в аеропорту "Одеса"

Державна прикордонна служба України спільно зі співробітниками Управління боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, і Слідчого управління Національної поліції в Одеській області припинили функціонування міжнародного каналу торгівлі людьми в аеропорту "Одеса".

"В результаті проведених заходів, в аеропорту "Одеса", було виявлено та затримано організатора каналу незаконної торгівлі людьми - громадянку України, яка намагалася доправити до Кіпру свою співвітчизницю з метою подальшої сексуальної експлуатації. Використавши скрутне матеріальне становище жертви, організаторка запропонувала їй щомісячну грошову винагороду в розмірі 1500 - 3000 доларів США та взяла на себе зобов’язання з оформлення необхідних документів і перекриття фінансових витрат", - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Наразі жертва торгівлі людьми відмовилася від поїздки. Організатора затримано. Суд обрав для неї запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 600 тис. грн. Їй інкримінують ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми або інший незаконний договір щодо людини) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА