20:05 05.02.2020

Українські поліцейські навчатимуться за міжнародними стандартами CEPOL

2 хв читати
Українські поліцейські навчатимуться за міжнародними стандартами CEPOL

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і виконавчий директор CEPOL Детлеф Шредер підписали угоду між МВС України та Агентством Європейського Союзу з підготовки співробітників правоохоронних органів (CEPOL).

"З виконавчим директором CEPOL Детлефом Шредером підписали угоду між МВС України та Агентством ЄС із підготовки співробітників правоохоронних органів. Наші поліцейські проходитимуть сучасні тренінги та отримають доступ до мережі e-Net CEPOL. Спасибі партнерам за нові перспективи!" - написав Аваков на сторінці у Twitter у середу.

Як повідомляє прес-служба МВС, виконавчий директор CEPOL зазначив, що основним напрямом двостороннього співробітництва він бачить кібербезпеку.

"Також нашим пріоритетом є постійне підвищення кваліфікації наших співробітників і питання передання досвіду молодим фахівцям. Ваші представники вже беруть участь у низці наших ініціатив, і ми плануємо збільшити участь української сторони. В рамках проекту ЄС запускаємо апгрейд, спрямований на боротьбу з організованою злочинністю", - сказав він.

Зазначається, що співпраця із CEPOL здійснюється виключно закладами вищої освіти МВС. Так, підписана угода відкриває можливості для більш плідної співпраці.

У відомстві наголосили, що відтепер українські правоохоронці зможуть проходити тренінги, обмінюватися практиками й отримають доступ до відкритих ресурсів електронної мережі e-Net CEPOL.

"За останні 5 років кадровий склад української поліції оновився на 40%. Зменшився середній вік офіцерів – поліція стала молодшою. Однак ми точно знаємо, що молодому поповненню необхідний досвід. Тому коли ваше агентство пропонує нам таку програму, ми з радістю приєднаємося", - зазначив Аваков.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область

Унаслідок ворожого обстрілу Гірника на Донеччині загинули двоє цивільних і поранені шестеро

"Нова пошта" компенсує клієнтам пошкоджені російською балістикою в Одесі 900 посилок - співвласник

"Нова пошта" підтвердила обстріл російською балістикою одного зі своїх відділень в Одесі - заява

Окупанти за добу завдали 368 ударів по восьми населених пунктах Запорізької області

Кондратюк запропонувала парламентаріям Азербайджану приєднатися до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей, депортованих РФ

Черговий обстріл Одеси ще раз доводить важливість постачання Україні систем ППО

Війська РФ обстрілювали Нікопольський район Дніпропетровської області, є пошкодження

Ворог за добу втратив 1030 осіб

У Харківській області один трактор підірвався на міні, а в інший влучив ворожий дрон

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА