19:04 13.02.2020

ATR може вже в п'ятницю припинити мовлення на окупований Крим

2 хв читати
ATR може вже в п'ятницю припинити мовлення на окупований Крим

Кримськотатарський телеканал ATR може 14 лютого припинити мовлення на тимчасово окуповану Російською Федерацією територію Криму, повідомляє сайт телеканалу.

"Концерн РРТ (Концерн радіомовлення, радіозв'язку та телебачення) наполягає терміново вжити заходів щодо погашення заборгованості й попереджає ТОВ "Телевізійна компанія "Атлант-СВ" про те, що в разі відсутності конструктивної відповіді до 14 лютого 2020 року, концерн РРТ змушений буде тимчасово призупинити надання телекомунікаційних послуг і звернутися до суду для примусового стягнення заборгованості", - йдеться в листі КРРТ генеральному директору ATR Ленуру Іслямову, скан якого розміщено на сайті телеканалу в четвер.

Сайт уточнює, що ATR можуть відключити від чотирьох телевеж, які ведуть мовлення на окупований Крим, а загальна сума боргу становить 368 тис. 859 грн.

Як повідомлялося, ATR заблокували фінансування.

Міністр культури, молоді та спорту України Володимир Бородянський 11 лютого повідомив, що наразі міністерство перебуває в пошуку вирішення ситуації з телеканалом ATR.

"Для ATR передбачено в державі 50 млн грн фінансування. Міністерство культури, молоді та спорту відкрило асигнування на 8,4 млн грн. Державне казначейство не здійснило цієї операції, тому що виявилися розбіжності у трактуванні закону про державні закупівлі між ATR і казначейством. Ми наразі перебуваємо в спільному пошуку рішення", - сказав Бородянський журналістам у вівторок у Києві.

Раніше у зв'язку з недофінансуванням ATR оголосив збір коштів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА