07:51 14.02.2020

Військова прокуратура спростувала інформацію ЗМІ в справі про вбивство дитини двома прикордонницями, їм продовжили арешт

1 хв читати
Військова прокуратура спростувала інформацію ЗМІ в справі про вбивство дитини двома прикордонницями, їм продовжили арешт

Військова прокуратура Західного регіону України спростовує інформацію ЗМІ про зміну запобіжного заходу двом прикордонницям, які підозрюються у вбивстві немовляти, повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

"У матеріалах низки інтернет-видань під назвою "Волинська прикордонниця, яка із сестрою вбила власне немовля, буде під домашнім арештом" поширено недостовірну інформацію", - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі повідомили, що 7 лютого Личаківський районний суд Львова продовжив запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без альтернативи внесення застави до 24 березня 2020 року двом сестрам-військовослужбовцям Львівського прикордонного загону Держприкордонслужби України за вбивство малолітньої дитини.

Як зазначається, за даними слідства 29 липня 2019 року прикордонниця під час домашніх пологів у дворі власного будинку народила дитину і відразу ж її вбила.

"Породілля навмисне не перев'язала пуповину власній дитині і завдала удару по голові. Як наслідок, немовля отримало закриту черепно-мозкову травму. При цьому рідна сестра жінки, також співробітниця Державної прикордонної служби, помістила ще живу травмовану дитину в поліетиленовий пакет і закопала поблизу місця проживання сім'ї", - йдеться в повідомленні.

24 вересня 2019 р. жінкам повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства малолітньої дитини, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (п. 2, 12 ч.2 ст.115 КК України). Слідство триває.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА