12:48 15.02.2020

Сивохо анонсував презентацію Національної платформи примирення та єдності

2 хв читати
Сивохо анонсував презентацію Національної платформи примирення та єдності

Радник Секретаря Ради безпеки і оборони (РНБО) з питань реінтеграції та відновлення окупованих територій Донбасу Сергій Сивохо анонсував презентацію Національної платформи примирення та єдності.

"Приходьте туди (на презентацію - ІФ), все розповімо, на всі запитання відповімо", - сказав Сивохо журналістам перед початком з'їзду партії "Слуга народу" в суботу в Києві.

Іван Толкачов, який представився членом "команди Сивохо", заявив, що презентація нової структури відбудеться 19 лютого цього року: "попередньо 19 числа ми презентуємо Національну платформу примирення та єдності. Ця платформа створена в рамках виконання сформульованих президентом завдань із гуманітарної політики реінтеграції Донбасу. Ми довго працювали разом з міжнародними експертами, разом з конфліктологами, політологами. І тому народилася Платформа".

Толкачов додав, що вона має "об'єднати під своїм крилом і громадські ініціативи, і державні програми".

На запитання журналістів, чи створена ця платформа в рамках РНБО, Сивохо відповів, що це буде абсолютно нова структура.

Як повідомлялося, в жовтні 2019 року Сивохо анонсував створення Національної платформи примирення та єдності для "пошуку діалогу на шляху до миру".

Сивохо тоді зазначив, що багато хто критикує президента України Володимира Зеленського за "недостатню жорсткість і категоричність, але він президент миру і діалогу".

Він вважає, що для повернення до складу України Донбасу і людей, що проживають на окупованих територіях, необхідно, як у сім'ї, навчитися "розуміти, прощати і просити вибачення".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА