14:50 18.02.2020

Голова Тернопільської ОДА заявляє про відсутність офіційного підтвердження про розміщення в області евакуйованих із Китаю

1 хв читати
Голова Тернопільської ОДА заявляє про відсутність офіційного підтвердження про розміщення в області евакуйованих із Китаю

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Сопель заявляє про відсутність офіційного підтвердження щодо розміщення евакуйованих з Уханя (провінція Хубей, Китай) людей на території області.

"Щойно спілкувався з представниками Міністерства охорони здоров'я України. Офіційного підтвердження про приїзд евакуйованих з Китаю людей на територію Тернопільської області немає. Заклад для двотижневого карантину шукають у кожній області", - написав він у Facebook.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація, що евакуйованих планують розмістити в тернопільському санаторії "Медобори", проти чого виступили місцеві жителі.

Схожа ситуація раніше сталася в селищі Шкло Львівської області.

Як повідомлялося, пасажирський літак для евакуації вилетить у вівторок, 18 лютого, на його повернення чекають у четвер або п'ятницю. Усі евакуйовані перед прильотом підпишуть згоду на тимчасову ізоляцію.

Людей із симптомами ГРВІ не буде допущено на борт літака, а за 30 хвилин до його посадки буде передано інформацію про стан здоров'я усіх, що перебувають на борту.

Визначено два обсерватори, в один з яких заселять евакуйованих, а інший буде резервним. Інформацію про місцезнаходження обсерваторів не поширюють, щоб уникнути паніки серед місцевого населення.

Україна поки що не планує евакуювати 23 громадян із круїзного лайнера Diamond Princess, що перебуває на карантині біля берегів Японії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА