18:38 20.02.2020

Гончарук повідомив, що невідкладно вилітає до Полтавської області, оперативний штаб уряду працюватиме в Нових Санжарах

2 хв читати
Гончарук повідомив, що невідкладно вилітає до Полтавської області, оперативний штаб уряду працюватиме в Нових Санжарах

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив, що невідкладно вилітає до Нових Санжар Полтавської області, де працюватиме оперативний штаб уряду і куди доставляють евакуйованих громадян із Китаю, проти чого протестують місцеві жителі.

"Невідкладно вилітаю до Полтавської області. Оперативний штаб уряду працювати в Нових Санжарах", - написав Гончарук у своєму Telegram-каналі в четвер увечері.

У свою чергу міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька на своїй сторінці у Facebook додала, що також вирушає до Нових Санжар разом із прем'єром.

"Разом з Олексієм Гончаруком вилітаємо в Нові Санжари перевірити ситуацію. Зробимо все, щоб наші люди відчували себе захищеними", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, літак Боїнг 737-73V компанії Sky Up з евакуйованими з Китаю 45 громадянами України та 27 іноземцями в четвер приземлився в київському аеропорту "Бориспіль" на дозаправку, після чого вирушив до Міжнародного аеропорту "Харків".

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив, що 45 українців та 27 іноземних громадян, екіпаж літака та супровідників буде доставлено спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції на територію медичного центру Національної гвардії України "Нові Санжари" в Полтавській області". За даними МВС, там вони перебуватимуться протягом 14 днів із забезпеченням суворого режиму санітарного епідеміологічного контролю та безпеки.

На місце виїхали голова Полтавської обладміністрації, правоохоронці, нардепи, зокрема Касай, який обирався до ВР у мажоритарному окрузі, до якого входять Нові Санжари.

У Кабміні повідомили, що персонал медцентру, куди прибудуть евакуйовані з Уханя, вивезли з об'єкта. Усіх евакуйованих буде розміщено в індивідуальних приміщеннях із належним рівнем комфорту для проживання. Самі евакуйовані і новий тимчасовий персонал медцентру забезпечені спеціальними засобами індивідуального захисту. На місці обсервації буде посилено охорону, в режимі 24/7 евакуйованих спостерігатимуть лікарі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Найближчої доби в більшості областей України очікуються дощі, місцями з мокрим снігом - Укргідрометцентр

У Мінветеранів мають намір перезавантажити проєкт "Помічник ветерана"

ГУР допомагає РДК і "Свободі Росії" боротися з режимом у РФ - Юсов

Польща і Німеччина 26 березня запустять коаліцію "бронетанкових спроможностей" для України

В Україні частка негрошових соціальних послуг становить лише 6% - Жолнович

Експрацівник оборонного заводу в Миколаєві за допомогою дронів шпигував для ворога за комплексами ППО

В Україні зростає "чорний ринок" документів про підвищення кваліфікації для вчителів - освітній омбудсмен

НАТО зацікавлене в досвіді України у веденні комунікацій під час війни - Мінкультури

Окупанти вночі обстріляли Селидове, поранено 4 місцевих жителів - прокуратура

Окупанти обстріляли Конотоп, Середину-Буду і 23 села Сумської області за добу, про постраждалих не повідомляють

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА