08:41 21.02.2020

У Львові затримали зловмисників, які зі стріляниною викрали чоловіка

1 хв читати
У Львові затримали зловмисників, які зі стріляниною викрали чоловіка

Невідомих, які у четвер зі стріляниною викрали людину у Львові і втекли з місця події двома автомобілями, затримали правоохоронці за гарячими слідами, розпочато кримінальне провадження.

Як повідомляє прес-служба поліції Львівської області, 20 лютого о 17:17 надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Наукової-Симоненка у Львові невідомі здійснили декілька пострілів, а потім силою помістили перехожого в багажник автомобіля "Шевроле" і в супроводі позашляховика "БМВ" поїхали у невідомому напрямку.

До розшуку та затримання нападників були задіяні оперативники карного розшуку, бійці батальйону спеціального призначення, співробітники оперативних служб, територіальних підрозділів поліції Львівщини та патрульні поліцейські.

"Зловмисників, які тікали в "БМВ", патрульні поліцейські затримали на вулиці Симоненка, а "Шевроле" - на Навроцького. З багажника легковика правоохоронці звільнили викраденого", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановлюють особу потерпілого та анкетні дані затриманих.

За фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією - ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА