07:09 23.02.2020

Скалецька розповіла про обстановку в санаторії в Нових Санжарах

1 хв читати
Скалецька розповіла про обстановку в санаторії в Нових Санжарах

Міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька розповіла про обстановку в санаторії Національної гвардії України в селищі Нові Санжари на Полтавщині, куди раніше вона оселилася, щоб показати свою солідарність з евакуйованими з Уханя (Китай) громадянами.

"У нас все добре. Всі здорові. Ми з колегами з міністерства охорони здоров'я весь час на зв'язку. Сьогодні за день було кілька нарад скайпом", - написала Скалецька в Фейсбуці.

Також вона наголосила на важливості об'єктивного і неупередженого інформування суспільства через ЗМІ.

Як повідомлялося, в четвер Скалецька прибула в смт Нові Санжари в Полтавській області і заявила, що проведе два тижні в одному приміщенні із розміщеними там українцями і іноземцями, евакуйованими з Уханя (Китай). Вона пробула в медцентрі до ночі, вирішуючи організаційні питання, проте потім покинула його.

Всього з Уханя було евакуйовано 45 українців, серед яких сім'я з 8-річним сином, молода пара, 20-річні студенти, а також 27 іноземців. Всі евакуйовані розміщені в індивідуальних приміщеннях в медичному центрі Національної гвардії України "Нові Санжари" в Полтавській області", де перебуватимуть протягом 14 днів із забезпеченням суворого режиму санітарно-епідеміологічного контролю і безпеки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА