07:37 23.02.2020

Бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранений один український військовий

2 хв читати
Бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранений один український військовий

За минулу добу незаконні збройні формування 11 разів порушували режим припинення вогню на Донбасі, поранений один український військовослужбовець, повідомив прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"22 лютого озброєні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню. В результаті підриву на невідомому вибуховому пристрої один український захисник отримав поранення", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у неділю вранці.

Вісім обстрілів зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме двічі поблизу Мар'їнки - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, у Новомихайлівки - з мінометів калібру 120 мм противник випустив 9 мін, неподалік Старогнатівки - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї, поряд з Красногорівкою - зі станкового протитанкового гранатомета - 12 пострілів, а також вів вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, біля н.п. Лебединського - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, поблизу Водяного - з автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів, поруч з Гнутовим - зі станкового протитанкового гранатомета - 6 пострілів, а також противник вів вогонь з великокаліберного кулемета.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив три обстріли по українських позиціях, а саме два рази неподалік Кримського - з мінометів калібру 82 мм ворог випустив 20 мін, у н.п. Новолуганського - з мінометів калібру 82 мм - 10 мін, а також вів вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"З початком поточної доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат немає", - додали в штабі.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА