08:42 24.02.2020

Четверо жителів Казахстану з Diamond Princess поміщені вдома на 14-денний карантин

1 хв читати
Четверо жителів Казахстану з Diamond Princess поміщені вдома на 14-денний карантин

Казахстанці, що перебували на карантинному лайнері Diamond Princess, минулої суботи повернулися на батьківщину і поміщені на карантин, повідомив в понеділок агентству "Інтерфакс-Казахстан" офіційний представник міністерства охорони здоров'я республіки Діас Ахметшарип.

"Вони прибули в суботу о шостій ранку рейсом Токіо - Нур-Султан авіакомпанією SCAT", - сказав Ахметшарип агентству.

За його словами, прибулі поміщені на 14-денний карантин.

Як повідомлялося, аналізи чотирьох жителів Казахстану - двох жінок і двох дітей, які перебували на карантині на борту лайнера Diamond Princess, - показали негативний результат на коронавірус і вони зможуть повернутися на батьківщину.

Лайнер Diamond Princess 20 січня відправився з японського міста Йокогама в двотижневий круїз за маршрутом Кагосіма - Гонконг - Окінава, який повинен був завершитися 4 лютого, проте з'ясувалося, що один із пасажирів, який зійшов на берег в Гонконзі, був заражений коронавірусом. 3 лютого круїзне судно залишилося на рейді в порту Йокогами для проведення перевірки всіх пасажирів. Міністерство охорони здоров'я Японії вимагає залишити лайнер на 14-денний карантин. На момент виявлення перших випадків захворювання на борту перебувало близько 3,7 тис. пасажирів (зокрема четверо казахстанців) і членів екіпажу.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА