14:09 29.02.2020

Прокуратура передала до суду справу чиновника ДКАУ, підозрюваного в отриманні $ 3 тис. хабара

1 хв читати
Прокуратура передала до суду справу чиновника ДКАУ, підозрюваного в отриманні $ 3 тис. хабара

Військова прокуратура Київського гарнізону передала до суду справу за фактом отримання начальником установи, що перебуває в підпорядкуванні Національного центру управління і випробувань космічних засобів Державного космічного агентства України (ДКАУ) хабара в розмірі $3 тис.

"Досудове розслідування здійснювало територіальне управління Державного бюро розслідувань, розташоване у місті Києві. Під час досудового розслідування встановлено, що зазначена посадова особа підбурювала підприємця до надання неправомірної вигоди та незаконно заволоділа коштами в розмірі $3 тис. за ухвалення рішення та, в подальшому, підписання договору оренди на 10 будинків відпочинку", - зазначається в повідомленні.

Як повідомлялося, чиновника затримали 16 січня. У ДКАУ агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили, що йдеться про начальника оздоровчо-профілактично-реабілітаційного центру "Мрія" Національного центру управління і випробувань космічних засобів, що належить до сфери управління ДКАУ. При цьому він не є ні співробітником ДКАУ, ні державним службовцем.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА