08:10 04.03.2020

Першого пацієнта з коронавірусом виявлено в Аргентині

1 хв читати
Першого пацієнта з коронавірусом виявлено в Аргентині

Перше зараження коронавірусом COVID-19 було підтверджено в Аргентині у 43-річного чоловіка, який повернувся з Італії в неділю, повідомляє аргентинська газета La Nacion з посиланням на міністерство охорони здоров'я країни.

Уточнюється, що чоловік живе один і практично ні з ким не контактував після прибуття з Мілана (Ломбардія) в Буенос-Айрес. Вірогідність зараження оточуючих в міністерстві оцінюють як низьку, оскільки пацієнт звернувся за допомогою в той же вечір, коли повернувся в Аргентину.

Зазначається, що пацієнт перебуває в "гарному клінічному стані". Наразі чиновники міністерства встановлюють пасажирів рейсу, яким хворий летів з Італії.

La Nacion уточнює, що Аргентина стала третьою в Південній Америці країною, де був виявлений новий коронавірус. Ще два випадки зареєстровано в Бразилії і шість - в Еквадорі.

Італія, звідки в Аргентину повернувся хворий, нині є головним осередком коронавирусної інфекції в Європі. Там коронавірусом заражені вже більше 2,2 тис. людей, майже 80 померли. Найбільше хворих у північних областях, особливо в Ломбардії і Венето.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА