17:00 09.03.2020

Представники обвинуваченого в справі МН17 Пулатова передали його позицію: Не має нічого спільного з трагедією

2 хв читати
Представники обвинуваченого в справі МН17 Пулатова передали його позицію: Не має нічого спільного з трагедією

Представники Олега Пулатова, одного з чотирьох обвинувачених у трагедії МН17 у судовому процесі, заявили його позицію, яка полягає в тому, що він, за його словами, не має жодного стосунку до того, що трапилося.

Як повідомляє із залу суду власний кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", про це під час судового процесу, який розпочався в понеділок у судовому комплексі Схіпголу, заявила його представник, нідерландський адвокат Сабіна тен Дуссгате (Sabine ten Doesschate).

"Позиція Пулатова полягає в тому, що він не несе відповідальності за те, що сталося в жодному вигляді. Він заявив, що не має нічого спільного зі збитим МН17", - озвучила вона позицію свого підзахисного.

Тен Дуссгате також констатувала, що захист для того, щоб підготуватися, має провести своє розслідування, для чого потрібен час. "Ми не залишимо жодного каменю неперевернутим", - наголосила адвокат.

При цьому вона сказала, що "була шокована тим, що трапилося". "Наше завдання - виконати його права на захист. Право на захист має бути гарантовано", - додала вона.

Інший представник Пулатова адвокат Баудевейн ван Ейк (Boudewijn van Eijck) присвятив свій виступ питанню відкритого в день трагедії повітряного простору в небі України. "Багато питань залишається без відповідей. Повітряний простір над Україною ніколи не був предметом кримінального розслідування", - вважає він.

За словами адвоката, це питання буде предметом обговорення в червні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА