08:51 12.03.2020

Військова прокуратура продовжує виявляти фінансові махінації Південного ТЕРКЕУ в Одеській області

1 хв читати
Військова прокуратура продовжує виявляти фінансові махінації Південного ТЕРКЕУ в Одеській області

Військова прокуратура досліджує нові факти зловживання службовим становищем при будівництві казарм у смт Чорноморське Одеської області, повідомила прес-служба військової прокуратури Південного регіону України.

"Так встановлено, що Південне ТерКЕУ уклало договір генерального підряду з ТОВ "БК-Дарина" на будівництво казарми поліпшеного планування №5 у військовому містечку № М-1, розташованому в смт Чорноморське Лиманського району Одеської області, на загальну суму 20,3 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, протягом 2018 року на підставі актів виконаних робіт Південне ТерКЕУ прийняло і оплатило підряднику роботи на суму понад 8,8 млн грн.

Разом із тим, слідчі встановили, що обсяги і вартість фактично виконаних робіт не відповідають даним, зазначеним в актах приймання виконаних робіт і розрізняються на суму майже 4,3 млн грн.

Наразі військова прокуратура Південного регіону України призначила в кримінальному провадженні судово економічну експертизу, після завершення якої буде вирішено питання про повідомлення винних осіб про підозру у вчиненні кримінального злочину.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА