18:14 12.03.2020

Біля готелю в центрі Одеси, де засідають прибічники "ОПЗЖ", відбуваються сутички між прибічниками політсили та активістами патріотичних організацій

2 хв читати

Активісти патріотичних організацій Одеси в четвер удень намагалися увірватися до готелю "Бристоль" на розі вулиць Пушкінської та Буніна, де має відбутися конференція партії "Опозиційна платформа — За життя", повідомляє місцеве інтернет-видання "Думская".

"Між ними (активістами - ІФ) та прибічниками "ОПЗЖ" (чоловіками спортивної зовнішності) періодично відбуваються сутички. Хтось навіть розпорошив сльозогінний газ. Поліція намагається розділити сторони і не допустити ескалації конфлікту. Очікується, що на конференції буде ухвалено рішення про висунення в мери Одеси (нардепа від "ОПЗЖ" - ІФ) Вадима Рабіновича. Раніше інше крило "опо" (Льовочкіна-Бойка) заявило, що балотуватиметься екс-губернатор Одеської області Микола Скорик", - йдеться в оприлюдненій замітці.

Згідно з інформацією, під час сутичок була пошкоджена припаркована неподалік машина.

Видання зазначає, що з боку патріотичних сил у подіях беруть участь активісти "Дії", "Автомайдану" Євгена Резвушкіна та "Нацкорпусу". "ОПЗЖ" захищають співробітники охоронної фірми "Зевс" і близько сотні осіб спортивної зовнішності, що приїхали напередодні до міста київською трасою.

"Став відомий порядок денний конференції "опо". На ній хочуть змістити Миколу Скорика з посади в. о. керівника облорганізації партії та перевести на посаду голови міської організації. Замість нього обласне відділення очолить Вадим Рабінович, якого затвердять кандидатом у мери Одеси. Засідання вже розпочалося, незважаючи на облогу з боку патріотів. Медведчука, Скорика і Рабіновича немає. У президії депутат облради Вадим Шкаровський і нардеп Тетяна Плачкова. Головуючим на конференції обрали Шкаровського", - йдеться в замітці.

Видання зазначає, що під час заходу було затверджено першу частину порядку денного: Скорика перевели на посаду голови міськорганізації. Рабінович став головою обласного відділення.

"Питання майбутнього кандидата в мери, до речі, не обговорювали", - йдеться в повідомленні.

Водночас на підходах до будівлі готелю сталася ще одна сутичка, під час якої активісти "прогнали тітушків", а поліція розділила протиборчі сторони та затримала чоловіка, який розпорошив газ.

Інформації про постраждалих унаслідок сутичок немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА