07:45 15.03.2020

Українців в Естонії закликали повідомити дані тих, хто не встигає повернутися в Україну до 17 березня

1 хв читати
Українців в Естонії закликали повідомити дані тих, хто не встигає повернутися в Україну до 17 березня

Українців, які перебувають в Естонії, але хочуть повернутися в Україну через введений у зв'язку з коронавірусною інфекцією Covid-19 надзвичайного стану в країні, закликали повідомити дані осіб, які не встигають повернутися до 17 березня, повідомила прес-служба українського посольства в Естонії.

"Для формування списків громадян України, які бажають виїхати в Україну в зв'язку з оголошенням про надзвичайний стан в Естонії, а також у контексті прийнятого урядом України розпорядження про тимчасове обмеження перетину державного кордону, спрямованого на запобігання поширенню на території України коронавірусної інфекції Covid-19 яким, зокрема, передбачено тимчасово закрити з 00:00 17 березня 2020 р. до 3 квітня 2020р. пункти пропуску через державний кордон для міжнародного регулярного пасажирського сполучення, просимо повідомити консульський підрозділ посольства України в Естонії дані осіб, які з об'єктивних причин не встигають повернутися додому до зазначеного терміну", - йдеться в повідомленні українського дипвідомства в Фейсбуці.

У прес-службі зазначили, що скановану копію заповненої форми прохання надсилати на електронну пошту: [email protected]. Її зразок можна завантажити за посиланням https://estonia.mfa.gov.ua/.../do-uvagi-gromadyan-ukrayini-fo.

Також підкреслюється, що український уряд опрацьовує можливість евакуації українців авіаційним транспортом. У разі прийняття такого рішення громадян проінформують про конкретні дати і рейси.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА