16:30 15.03.2020

"Нова пошта" спрямує 25 млн грн на купівлю обладнання та матеріалів для лікарень у Полтавській області

2 хв читати

Група компаній "Нова Пошта" у зв'язку з поширенням коронавірусу Covid-19 в Україні виділяє 25 млн грн на закупівлю необхідного обладнання для ефективного лікування вірусних інфекцій в лікарнях, йдеться в повідомленні, поширеному компанією в неділю.

На ці кошти також будуть придбані засоби індивідуального захисту та інші матеріали, які допоможуть протистояти вірусу.

"Ми вирішили допомогти нашим лікарям у боротьбі з вірусною інфекцією і виділили на це 25 млн грн. Ми спрямуємо їх на оснащення лікарень у Полтаві та Полтавській області. Я закликаю відповідальний бізнес, який працює в Україні, вчинити так само", - заявив співзасновник компанії В'ячеслав Клімов.

У свою чергу співвласник "Нової Пошти" Володимир Поперешнюк звернувся до медзакладів з проханням інформувати суспільство про потребу в обладнанні та захисних матеріалах, щоб до ініціативи компанії могли приєднатися інші підприємці.

Він також звернувся до уряду з пропозицією розробити низку пільг для бізнесу на час кризи. "Бізнес у нашій країні ніколи почувався в ідеальних умовах. Але зараз йдеться про виживання і збереження робочих місць. Тому я звертаюся до влади з пропозицією розробити низку ініціатив з метою покращення умов для бізнесу: зменшуйте податки, забезпечте податкові канікули тощо. Я впевнений, що ми вийдемо з цієї кризи гідно і станемо ще сильнішими", - заявив Поперешнюк.

Як повідомлялося, "Нова Пошта" посилила санітарний контроль у відділеннях, з 16 березня проводитиме медконтроль для співробітників перед робочим днем і продовжує роботу в звичайному режимі.

Станом на ранок 15 березня в Україні зафіксовано лише три випадки інфікування коронавірусом, ще 12 повідомлень про підозру інфікування перебувають на стадії перевірки.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

Україна почала переговори з Чехією про укладення угоди з безпеки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА