13:06 17.03.2020

Мерію Запоріжжя пікетували торгівці швидкопсувними продуктами з вимогою відкрити на кілька днів ринки, щоб розпродати товар

2 хв читати
Мерію Запоріжжя пікетували торгівці швидкопсувними продуктами з вимогою відкрити на кілька днів ринки, щоб розпродати товар

У Запоріжжі у вівторок мерію пікетували підприємці, які торгують на ринках міста швидкопсувними продуктами, з вимогою до місцевої влади дати їм можливість реалізувати свій товар під час карантину.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", у вівторок десятки представників місцевого малого бізнесу провели мітинг біля входу до мерії Запоріжжя, протестуючи проти рішення міської влади закрити в місті продуктові ринки в рамках карантину, оголошеного в обласному центрі для перешкоджання поширенню нового коронавірусу.

Підприємці заявляли, що неузгоджене з запорізькими підприємцями карантинне закриття запорізьких комунальних ринків позбавило більшість із них коштів і загрожує безробіттям, оскільки тепер вони не можуть реалізувати свій швидкопсувний товар.

"Усі ринки закрито на карантин до 3-го числа, товар не пропускають. Людей позбавили просто засобів для існування. При цьому в закритих приміщеннях продовжують працювати супермаркети. Ми просимо дати підприємцям три-чотири дні, відкривши ринки, щоб була можливість реалізувати цей товар і хоч якось протягнути до початку квітня", - зазначила глава Спілки підприємців "Ніка" Лідія Кривенко.

Учасники мітингу вважають рішення про закриття ринків несправедливим, оскільки запорізькі супермаркети продовжують працювати під час карантину, будучи при цьому закритим простором із підвищеним ризиком зараження інфекцією.

Присутні безуспішно спробували ввірватися в мерію, щоб поговорити з міським головою. Однак їх не впустила охорона. В результаті на переговори з міською владою мітингувальники відправили ініціативну групу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

26 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

США готуються підписати контракти на озброєння для України на $6 млрд

"Укрзалізниця" тимчасово змінить рух приміських потягів через обстріл Харківщини

Канада вітає повернення депортованих до РФ дітей і сприятиме поверненню ще тисяч

Україна і Японія обговорили створення спецтрибуналу для РФ за воєнні злочини

Кулеба вітає доповідь Московського механізму ОБСЄ щодо свавільного утримання РФ українських цивільних осіб

Учасники завтрашнього "Рамштайну" обговорять, як допомогти Україні подолати складнощі, що накопичилися за час відсутності американської підтримки

Данія збільшить військову підтримку України ще на 4,4 млрд данських крон у 2024 році

Українська авіація завдала за добу ударів по 8 місцях скупчення окупантів

Оборонний пакет США потрібно направити в Україну якнайшвидше - розмова Зеленського з американськими партійними лідерами

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА