13:27 17.03.2020

У Києві грабіжники відібрали в підприємців 100 тисяч медичних масок

1 хв читати
У Києві грабіжники відібрали в підприємців 100 тисяч медичних масок

Правоохоронці в Києві затримали групу зловмисників, які, погрожуючи зброєю, забрали в підприємців 100 тис. медичних масок, повідомляє прокуратура столиці.

За інформацією прес-служби прокуратури, слідчі й оперативники Святошинського райуправління встановили та затримали групу осіб, які 13 березня вчинили збройний напад на підприємців і заволоділи медичними масками в кількості 100 тисяч штук.

"За словами потерпілих, зазначені засоби індивідуального захисту на суму близько 1 млн грн вони придбали в різних місцях протягом кількох тижнів і через знайомих вирішили їх реалізувати. Під час зустрічі з покупцями та перевантаження товару в їхнє авто на місце події під'їхав автомобіль, з якого вибігла група чоловіків у спецодязі з предметами, схожими на пістолети", - йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури.

У прокуратурі уточнили, що зловмисники назвалися співробітниками СБУ і, погрожуючи зброєю, змусили підприємців лягти на землю, завантажили товар і без будь-яких пояснень роз'їхалися в різних напрямках.

"Правоохоронцям вдалося встановити трьох осіб, причетних до злочину, і затримати їх. Ними є жителі Києва та Київської області віком від 26 до 42 років, які не мають стосунку до правоохоронних органів і скоїли злочин з метою заволодіння дефіцитними медичними масками для їх подальшого перепродажу", - йдеться в повідомленні.

Наразі вирішується питання про повідомлення підозри затриманим і обрання їм запобіжного заходу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА