13:31 17.03.2020

Призначене на 23 березня судове засідання щодо МН17 відбудеться без публіки

1 хв читати
Призначене на 23 березня судове засідання щодо МН17 відбудеться без публіки

Судове засідання у справі про катастрофу в небі над Донбасом "Боїнга" Малайзійських авіаліній, рейс МН17, призначене на 23 березня, відбудеться за відсутності публіки, а за перебігом слухань можна буде стежити в прямому ефірі на сайті суду.

Відповідну інформацію оприлюднено у вівторок на сайті, присвяченому судовому процесу у справі МН17. "Кримінальне провадження щодо MH17 триватиме, як і планувалося, але в адаптованій формі. Родичі, преса, громадськість та інші зацікавлені сторони не можуть бути присутніми на цьому слуханні в судовому комплексі Схіпголу. Проте слухання можна дивитися в прямому ефірі на веб сайті www.courtmh17.com", - ідеться в прес-релізі.

Окрім того, суди в Нідерландах закриті вже з нинішнього вівторка, 17 березня, з метою запобігання поширенню коронавірусу. "В принципі, справи не розглядатимуть у суді до 6 квітня, однак обмежену кількість справ, як і раніше, розглядатимуть у суді, зокрема кримінальне провадження MH17", - наголошується в повідомленні.

Очікується, що 23 березня в Судовому комплексі Схіпгол Окружний суд Гааги ухвалить рішення за заявами і запитами, які було представлено 9 і 10 березня. Після оголошення рішень суд, як очікується, призупинить розгляд справи до 10 ранку 8 червня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Відомо про трьох постраждалих, серед них дитина, в результаті ракетного удару по Одесі - ОВА

У результаті денного обстрілу Харкова пошкоджено гаражі, постраждалих немає - Синєгубов

Ворог завдав ракетного удару по інфраструктурі Шостки Сумської області – ОВА

У Дніпровському районі внаслідок обстрілу РФ загинув чоловік - ОВА

Зеленський: Путін боїться нас дуже сильно, тому що не впевнений у собі. Упевнені та сміливі люди не погрожують цивілізації ядерною зброєю

Авіація партнерів могла б збивати російські ракети, які летять по Україні та сусідах - Зеленський

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА