20:37 17.03.2020

Аеропорт "Бориспіль" з 18 березня переведе всі спецрейси міжнародного сполучення з терміналу D в термінал F на період карантину

2 хв читати
Аеропорт "Бориспіль" з 18 березня переведе всі спецрейси міжнародного сполучення з терміналу D в термінал F на період карантину

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" з метою оптимізації господарської діяльності та зменшення витрат на обслуговування інфраструктури переведе всі чартерні, санітарні, евакуаційні та інші технічні рейси міжнародного сполучення з терміналу D в термінал F в 00:01 за київським часом 18 березня.

"Відповідне повідомлення направлено до всіх контрагентів і орендарів аеропорту, які розташовані на території терміналу D аеропорту "Бориспіль" для прийняття рішення про обмеження їх функціональної або господарської діяльності", - наголошується в повідомленні аеропорту, поширеному ввечері у вівторок.

Також 17 березня заплановано обслуговування 44 планових рейсів авіакомпаній на прибуття і 26 на відправку, які будуть здійснені в терміналі D і терміналі F.

Адміністрація "Борисполя" також прийняла рішення про забезпечення життєдіяльності аеропорту мінімально необхідною кількістю працівників.

"Для зменшення витрат аеропорту тривають заходи щодо безаварійної зупинки об'єктів і окремих систем підприємства з одночасним підвищенням пожежної та техногенної безпеки на об'єктах аеропорту "Бориспіль", які тимчасово припиняють свою роботу", - наголошується в повідомленні.

У "Борисполі" зазначають, що чергові і аварійні структурні підрозділи аеропорту будуть задіяні в кількості, необхідній для підтримки належного рівня безпеки міжнародного аеропорту в разі надзвичайних ситуацій.

"На жаль, результатом обмеженої господарської діяльності аеропорту через припинення регулярного пасажирського авіасполучення стане істотне зниження доходів підприємства", - наголошується в повідомленні.

Як повідомлялося, раніше міністр інфраструктури Владислав Криклій заявив, що Україна поверне всіх громадян додому і не дозволить авіакомпаніям спекулювати на скасуванні рейсів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

Пані посол США: Надання ракет ATACMS - іще один сигнал, що наша відданість справі захисту України непохитна

ТЧХУ та працівники "швидкої" надали допомогу постраждалим співробітникам ДСНС у Миколаєві

Українські прикордонники після бою з диверсантами РФ на Сумщині змусили їх відступити

Зеленський у Києві зустрівся з канцлером казначейства Великої Британії Гантом

Російська армія вночі обстріляла Дніпровський район Херсона, ніхто не постраждав - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА