11:04 18.03.2020

"Нова пошта" скасувала плату за зберігання посилок до кінця карантину

1 хв читати
"Нова пошта" скасувала плату за зберігання посилок до кінця карантину

Компанія "Нова пошта" з 18 березня 2020 року скасувала плату за зберігання клієнтських відправлень до кінця карантину (до 3 квітня), повідомляється на сайті компанії.

"Нова пошта" безкоштовно зберігатиме посилки клієнтів до кінця карантину. Ми розуміємо, що в нинішній ситуації наші клієнти можуть не встигнути забрати посилки вчасно", - йдеться в повідомленні.

Водночас "Нова пошта" і далі працює та надає послуги в повному обсязі. "Увесь ланцюг нашої доставки працює - відділення, термінали, кур'єри, поштомати. Перевезення вантажу відбувається без обмежень. Крім того, у звичайному режимі працює міжнародна доставка", - наголосили в компанії.

За її даними, усі відділення "Нової пошти" оснащені дезінфекторами, захисними масками, рукавичками. Постійно здійснюється прибирання всіх поверхонь за допомогою дезінфікувальних засобів.

"Ми контролюємо відстань черги і не допускаємо великого скупчення людей. Наші співробітники проходять первинний огляд і не допускаються до роботи у разі погіршення самопочуття", - зазначають у компанії.

Як повідомлялося, "Нова пошта" переносить відділення з ТРЦ та продовжує працювати в штатному режимі.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА