11:00 24.03.2020

Ми послідовно ремонтуємо 6,5 тис км доріг - координатор Національного проекту "Велике будівництво" Голик

2 хв читати
Ми послідовно ремонтуємо 6,5 тис км доріг - координатор Національного проекту "Велике будівництво" Голик

Укравтодор реагує на всі повідомлення про якість ремонту доріг з боку громадян. Зворотній зв'язок має велике значення для Національного проекту "Велике будівництво", повідомив координатор проекту Юрій Голик.

Укравтодор не може бути присутнім скрізь, його не можна розподілити на кожен сантиметр дороги. А люди, які на цих дорогах їздять, вони і є ті самі споживачі послуг, - зазначив він.

За словами Голика, для держави дуже важливо вести діалог із суспільством. Тому якщо громадяни бачать, що на відрізку якийсь дороги відбувається щось не те, або дорога відремонтована неналежною якістю - можна залишати повідомлення в соцмережах або дзвонити на гарячу лінію Укравтодору. Вони обов'язково будуть на це реагувати, - підкреслив координатор Великого будівництва.

Голик нагадав, що в Telegram створений спеціальний канал, в якому можна в режимі реального часу спостерігати, як і що будується по країні за проектом Велике будівництво.

Найчастіші повідомлення – це відремонтуйте ту дорогу, зверніть увагу на цю, навіщо ви робите цю дорогу, треба робити іншу і так далі. І це все зрозуміло, адже масово дороги не ремонтувалися багато років і всім хочеться всього і відразу. На жаль, так не буває, буває все послідовно, - зазначає він.

Голик уточнив, що в 2020 році за планом має бути відремонтовано 6,5 тисячі км доріг: за 4 тисячі км відповідає Укравтодор, за інші 2,5 тисячі - обласні державні адміністрації. Ремонт доріг - частина масштабного інфраструктурного Національного проекту Велике будівництво, ініційованого Президентом Володимиром Зеленським.

Як повідомляв координатор Великого будівництва Юрій Голик, в цьому році на ремонт доріг витратять рекордні суми: Укравтодор отримає 85 млрд гривень, обласні державні адміністрації - 22 млрд.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни обстрілюють Херсон із лівого берега

Україні потрібно більше снарядів і ППО - Умєров у розмові з главою Пентагону

У Білому домі вважають за необхідне розгляд питання про допомогу Ізраїлю та Україні в Палаті представників цього тижня

Стефанчук: Україна розраховує, що завдяки мандату комісара Ради Європи будуть захищені права українців, які постраждали внаслідок російської агресії

РНБО розгляне загрози безпеці у зв'язку з роботою онлайн-казино - Зеленський

Україна запросить скликання засідання Ради "Україна - НАТО" щодо захисту неба та постачання озброєння - Зеленський

Українська авіація завдала ударів по п’яти районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали двох ракетних і 43 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу відбулося 50 бойових зіткнень

ПАРЄ закликала використати заморожені активи РФ для відновлення України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА