20:11 30.03.2020

Київ готовий безкоштовно надати достатню кількість місць обсервації для киян

2 хв читати
Київ готовий безкоштовно надати достатню кількість місць обсервації для киян

Київ готовий надати безкоштовно достатню кількість місць обсервації для киян, щоб уникнути поширення коронавірусу, повідомив мер столиці Віталій Кличко.

"Наскільки я знаю, зараз обсервацією займається Міністерство інфраструктури. До нас, до міста Києва, не зверталися. Якщо буде така потреба, місто Київ готове надати безкоштовно достатню кількість ліжок для киян, щоб обсервація пройшла і поширення цієї інфекції не відбулося", - сказав він в ефірі телеканалу "Україна 24" у понеділок увечері.

Кличко уточнив, що йдеться саме про людей, зареєстрованих у Києві. Однак, за його словами, якщо до місцевої влади звертаються жителі інших міст України з проблемами, їм у допомозі не відмовляють.

Окрім того, мер зазначив, що поселення прибулих із Балі й Катару українців на обсервацію в готелі "Козацький" у центрі Києва є "нелогічним", однак влада міста готова надати інші заклади для обсервації осіб, які прибули з-за кордону.

"Готель "Козацький" - це не комунальна власність, і ми не можемо говорити, де розміщувати чи ні, тому що Міністерство інфраструктури саме ухвалило таке рішення. Розумію ваше зауваження, тому що готель "Козацький" розміщується на майдані (Незалежності - ІФ ), і справді такі речі нелогічні. У цьому випадку у нас підготовлена Чорнобильська лікарня на Лісовому масиві - це окраїна міста, ми готові надати інші заклади, які розташовуються не в центрі міста", - зазначив він

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА