20:00 02.04.2020

В Офісі президента чекають на результати розслідування щодо записів за участю брата Єрмака

2 хв читати
В Офісі президента чекають на результати розслідування щодо записів за участю брата Єрмака

В Офісі президента України чекають на офіційні результати розслідування правоохоронців щодо записів за участю брата глави ОП Андрія Єрмака Дениса і зазначають, що ці розмови не привели до призначень на якісь посади в органах державної влади.

"Теперішня влада України має нульову толерантність до корупції, незалежно від структури: Офіс президента це чи парламент. Ситуація з оприлюдненими записами, в яких фігурує брат очільника Офісу президента, продемонструвала, скільки людей звикли до афер, коли вирішувати державні справи можна за хабарі", - йдеться в заяві ОП, оприлюдненій на його офіційній сторінці в Facebook у четвер.

В офісі Зеленського зазначили, що розмови на оприлюднених плівках не мають стосунку до реального життя і ніхто з названих людей не був призначений на посади, які обговорювали.

"Однак усі викладені факти мають бути ретельно перевірені - так само, як і джерела появи плівок і те, хто та з якою метою замовляв стеження", - вважають в ОП.

У заяві зазначено, що Служба безпеки України проводить допити обох сторін: і брата глави Офісу президента Дениса Єрмака, і народного депутата з фракції "Слуги народу" Гео Лероса, який виніс отримані плівки в публічну площину.

"НАБУ відкрило справу за заявою народного депутата, ДБР - за заявою керівника ОП. Офіс президента чекає на офіційні результати розслідування від правоохоронців. Ніхто не уникне покарання за протиправні дії, однак і звинувачувати будь-яку сторону до офіційних результатів розслідування було б необачно. Всі ми розуміємо, що подібні скандали мають кінцевого бенефіціара. Знайти правду та встановити справедливість - головне", - наголосили в ОП.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА