19:05 05.04.2020

Рух на трасі Київ-Чоп зупинявся майже на три години через паліїв сухої трави

1 хв читати
Рух на трасі Київ-Чоп зупинявся майже на три години через паліїв сухої трави

"Укравтодор" повідомив про вимушену зупинку руху на трасі М-06 Київ-Чоп. Поблизу Рівного було тимчасово перекрито рух через польову пожежу, від якої відбувалося значне задимлення, йдеться в повідомленні в Телеграм-каналі Державного агентства автомобільних доріг України ("Укравтодор") в неділю.

"Через густий дим існувала загроза для водіїв транспортних засобів, що проїжджають неподалік від пожежі. Тому в першу чергу пожежники гасили займання на узбіччі дороги, а співробітники патрульної поліції з метою недопущення ДТП тимчасово перекрили рух. Існувала також загроза поширення вогню на житловий сектор району нового Двору", - наголошується в повідомленні "Укравтодору."

За їхньою інформацією, майже три години знадобилося, щоб повністю загасити вогонь.

В "Укравтодорі" зазначили, що основна складність у гасінні пожежі полягала в тому, що було кілька вогнищ загорянь на значній відстані один від одного, надзвичайно сильне задимлення і пориви вітру, які роздмухували вогонь на велику площу.

У Держагентстві автодоріг також нагадали, що підпал сухої трави чи сміття є адміністративним порушенням і карається законом.

Служба автомобільних доріг у Рівненській області ініціює розслідування скоєних злочинів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА