10:54 07.04.2020

У Тернопільській області з восьми хворих Covid-19 за добу двоє є медиками - штаб міськради

2 хв читати
У Тернопільській області з восьми хворих Covid-19 за добу двоє є медиками - штаб міськради

У двох медиків Тернопільської обласної університетської лікарні підтвердили коронавірусне захворювання Covid-1, один із них - житель Тернополя, повідомляє штаб для боротьби з коронавірусом Тернопільської міської ради на своїй сторінці у Facebook.

"Covid-19 лабораторно підтвердили у двох чоловіків: у тернополянина і жителя Зборівського району. Вони контактували з хворою коронавірусом пацієнткою з Бучацького району. Жінку перевели до інфекційного відділення Тернопільської лікарні швидкої допомоги. Далі обстежили 44 контактних із нею людей. Тернополянину 24 роки. Це лікар-інтерн із Тернопільської університетської лікарні. Він наразі на амбулаторному лікуванні", - йдеться в повідомленні.

За даними штабу, від початку епідемії коронавірусу в Україні Covid-19 підтвердили у дев’ятьох тернополян.

Станом на 10:00 7 квітня в лікарнях Тернополя перебувають 13 хворих Covid-19. Ще шестеро хворих перебувають на амбулаторному лікуванні.

У Тернопільській лікарні швидкої допомоги станом на 10:00 7 квітня перебувають вісім хворих Covid-19. Ще в чотирьох пацієнтів підозрюють коронавірус.

У Тернопільській міській дитячій лікарні станом на 10:00 7 квітня на лікуванні перебувають п’ятеро пацієнтів із підтвердженим Covid-19, троє з них - діти. З цієї лікарні вже виписали п’ятьох дітей і трьох дорослих.

Шестеро жителів Тернополя, за даними штабу, перебувають на амбулаторному лікуванні.

Станом на 10:00 7 квітня в Тернопільській міській лікарні №3 на ізоляції перебувають п’ятеро жителів Тернополя, які контактували з хворими Covid-19. На самоізоляції при цьому перебувають 493 жителі міста.

Як повідомлялося, за даними Центру громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я України (ЦГЗ), станом на 9:00 7 квітня в Україні підтверджено 1642 випадки Covid-19, з них 45 летальних, 28 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 143 нові випадки. При цьому на Тернопільську область припадало 168 випадків захворювання.

Станом на 9:00 6 квітня в Тернопільській області було 160 випадків захворювання Covid-19, з них два летальні. При цьому 44 випадки захворювання припали на медичних працівників, зокрема 35 - із Монастириського району.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА