08:38 08.04.2020

Через спалах коронавірусу на Дніпропетровщині в'їзд і виїзд із Першотравенська обмежать

2 хв читати
Через спалах коронавірусу на Дніпропетровщині в'їзд і виїзд із Першотравенська обмежать

В'їзд і виїзд із Першотравенська (Дніпропетровська обл) 8 квітня з 9:00 обмежать, що зупинити поширення коронавірусу, заявив голова обласної державної адміністрації Олександр Бондаренко, повідомила прес-служба Дніпропетровської ОДА.

"Вчора у Першотравенську виявили 6 випадків Covid-19. Сьогодні разом із поліцією розшукали людей, з якими контактували хворі. На жаль, серед них позитивний результат ПЛР-тесту отримали ще 15 осіб. Загалом у місті – 21 лабораторно підтверджений випадок коронавірусної інфекції", - зазначив Бондаренко.

Він повідомив, що обласна комісія з питань ТЕБ та НС обмежила виїзд із міста і в'їзд до нього, щоб зупинити поширення хвороби. Відповідне рішення має ухвалити і міськрада Першотравенська.

"Обмеження стосуються всіх транспортних засобів. Дозвіл на в’їзд матиме лише стратегічно важливий транспорт – вантажівки з продуктами, медикаментами, автобуси, що перевозять працівників підприємств, які забезпечують життєдіяльність міста", - сказав голова облдержадміністрації.

За його словами, на всіх блокпостах будуть медичні бригади, які перевірятимуть у водіїв і пасажирів можливі симптоми коронавірусу.

Голова області зазначив, що Першотравенська міська лікарня має інфекційні бокси, готові приймати хворих, куди 7 квітня відправили експрес-тести, дезінфектори, захисні засоби для лікарів. За його словами, в разі необхідності "важких" пацієнтів направлятимуть до лікарні в Дніпрі.

"Звертаюся до мешканців Першотравенська. Будь ласка, залишайтеся вдома. Не гуляйте, не ходіть у гості. Дуже важливо саме зараз забезпечити самоізоляцію", - наголосив Бондаренко.

Нині в Дніпропетровській області - 41 лабораторно підтверджений випадок Covid-19, з них 21 у Першотравенську.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА