20:15 09.04.2020

У Закарпатській області зафіксовано третій летальний випадок від коронавірусу

1 хв читати
У Закарпатській області зафіксовано третій летальний випадок від коронавірусу

У Береговому Закарпатської області підтверджено перший летальний випадок від коронавірусу, повідомив мер міста Золтан Бабяк.

"На жаль, у Береговому зафіксовано перший підтверджений випадок коронавірусної інфекції Covid-19. Випадок виявився летальним: померла жителька міста, 1952 р. н.", - написав мер на сторінці у Facebook у четвер увечері.

Як повідомлялося, у Закарпатській області станом на ранок 9 квітня було зафіксовано 51 випадок коронавірусу, п’ять із яких медпрацівники.

Двоє людей із коронавірусом в області померли.

6 квітня у Закарпатській області від Covid-19 померла жителька, яка перебувала в тяжкому стані та була підключена до апарату штучної вентиляції легень (ШВЛ), повідомила прес-служба Закарпатської обласної державної адміністрації.

7 квітня в ОДА повідомили, що один хворий із COVID-19, який перебував на лікуванні в інфекційному відділенні районної лікарні, під час переведення для подальшого лікування в КНП "Обласна клінічна інфекційна лікарня" Закарпатської обласної ради раптово помер у машині швидкої допомоги. Найімовірніша причина смерті - раптова зупинка серцевої діяльності або тромбоемболія.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА