14:54 10.04.2020

Конте подякував Зеленському за надану Україною допомогу Італії в боротьбі з коронавірусом

1 хв читати
Конте подякував Зеленському за надану Україною допомогу Італії в боротьбі з коронавірусом

Президент України Володимир Зеленський у телефонній розмові з прем'єр-міністром Італії Джузеппе Конте висловив щиру солідарність України з італійським народом, який наразі проходить через складні випробування в зв'язку з пандемією коронавірусу.

"В Україні щиро вболівають за італійський народ. У цей складний момент Україна з вами. Справді вірю, що вже скоро Італія пройде цю кризу", - зазначив у розмові Зеленський, повідомляє прес-служба глави держави.

Конте подякував за надану Україною Італії гуманітарну допомогу: направлення бригади лікарів і засобів дезінфекції. Співрозмовники обговорили практичні аспекти перебування українських лікарів в італійському регіоні Марке.

"Радий, що наші медики рятують життя італійців, працюючи пліч-о-пліч з італійськими колегами. Сподіваюся, це допоможе Італії наблизити перемогу над пандемією", - сказав президент України.

Зеленський переконаний, що спільні зусилля українських та італійських лікарів у боротьбі з пандемією стануть успішним прикладом двосторонньої співпраці та подолання спільних викликів.

Він зазначив, що досвід, який отримують українські медики в Італії під час лікування хвороби Covid-19, є дуже цінним для України, яка також зіткнулася зі спалахом коронавірусу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА