07:06 12.04.2020

На Київщині затримано групу наркоторговців, у яких вилучили товар на суму 1,2 млн грн

1 хв читати
На Київщині затримано групу наркоторговців, у яких вилучили товар на суму 1,2 млн грн

У Київській області затримано групу наркоторговців, у яких правоохоронцями було вилучено наркотичні речовини на суму 1,2 млн грн, повідомляє відділ комунікації поліції в Київській області.

"Дев'ять осіб, п'ятеро молодих дівчат і четверо хлопців 18-24 річного віку в період 2019-2020 років на території Київської області та столиці незаконно виготовляли і зберігали наркотичні засоби і психотропні речовини - канабіс, амфетамін  ЛСД і екстазі", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті ГУ Нацполіції в Київській області в суботу.

Також співробітники поліції ліквідували Телеграм-канал, через який здійснювалося розповсюдження наркотичних засобів наркозалежним особам.

Організатором злочинної групи виявився 24-річний житель міста Бровари.

"Під час проведення 12 обшуків поліцейські виявили і вилучили як речові докази грошові кошти, отримані злочинним шляхом, мобільні телефони, банківські картки, за якими координувався наркотрафік. Також вилучено 700 гр. амфетаміну, 1,5 кг марихуани, 30 таблеток екстазі і 70 марок ЛСД - розповіли в поліції.

Загальна вартість вилученого за цінами "чорного ринку" становить близько 1,2 млн грн.

"Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. П'ять фігурантів затримано в порядку ст. 208 КПК України, щодо інших учасників групи вирішується питання про їх затримання", - підсумували в поліції.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА