13:27 20.04.2020

Житель Черкащини на Великдень "замінував" банкомати, торговельні центри і вимагав $1 млн за запобігання вибухам - поліція

1 хв читати

У Черкаській області правоохоронці затримали жителя м. Городища, який на Великдень надав неправдиве повідомлення про мінування банкоматів і торговельних центрів, вимагаючи $1 млн за запобігання вибухам, повідомляє відділ комунікації поліції Черкаської області.

"На Великдень до Городищенського відділення поліції зателефонував невідомий чоловік та повідомив, що заміновано банкомати і торговельні центри. Щоб вибухів не сталося - вимагав грошові кошти в сумі $1 млн", - йдеться в повідомленні.

Під час обстеження зазначених об'єктів вибухотехніки та кінологи зі службовими собаками встановили місцезнаходження зловмисника, якого затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вибухонебезпечних предметів виявлено не було. Наразі вирішується питання щодо оголошення чоловіку про підозру в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном до шести років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА