10:48 22.04.2020

"Нова пошта" передала медзакладам Полтави та Кременчука чергову партію медобладнання

2 хв читати
"Нова пошта" передала медзакладам Полтави та Кременчука чергову партію медобладнання

Група компаній "Нова пошта" в рамках корпоративної програми гуманітарної допомоги передала медзакладам Полтави і Кременчука медичне обладнання для боротьби з коронавірусом.

Як повідомила прес-служба "Нової пошти" в середу, зокрема, Міська клінічна лікарня №5 Полтави отримала десять приліжкових моніторів, які дають змогу цілодобово контролювати життєві показники хворого. Ще два монітори пацієнта та інфузійний насос (електронний пристрій для контрольованого дозованого внутрішньовенного введення препаратів) доставлено медикам Центральної районної лікарні Кременчука.

"Ефективність боротьби медиків із коронавірусом залежить від наявності сучасного обладнання, що дає змогу, з одного боку, зменшити фізичний контакт із хворими, а з іншого - у цілодобовому режимі контролювати стан здоров'я пацієнтів. Наша компанія робить усе можливе, щоб таке обладнання було в українських лікарнях. Вірус не щадить нікого. Здоров'я кожного з нас сьогодні залежить від внеску кожного в здоров'я усіх. Сподіваюся, що спільними зусиллями ми переможемо хворобу з мінімальними втратами", - наводить прес-служба слова співзасновниці "Нової пошти" Інни Поперешнюк.

Як повідомлялося, керівництво "Нової пошти" 15 березня 2020 року ухвалило рішення про виділення на боротьбу з коронавірусом 25 млн грн.

18 березня компанія доставила Полтавській обласній інфекційній лікарні першу партію гуманітарної допомоги. Було закуплено рентгенографічні та УЗД-апарати, біохімічні автоматичні аналізатори, апарати для проведення мембранного плазмоферезу, діагностичні набори для біохімічного аналізатора, монітори пацієнтів поліфункціональні з неінвазійним вимірюванням гемодинаміки, апарати штучної вентиляції легенів.

26 березня "Нова пошта" передала Полтаві другий транш медичної гуманітарної допомоги. Обласна інфекційна лікарня отримала 8,1 тис. респіраторів, 3,5 тис. захисних щитків, 200 десятилітрових бутлів антисептика, 158 медичних захисних костюмів. Тоді ж до 5-ї міської клінічної лікарні було доставлено 20 інфузійних насосів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА